Home Editorii noștri îți recomandă 3 pentru şefia Universităţii Ovidius

3 pentru şefia Universităţii Ovidius

by Crina Matei
0 comment

Se reiau alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii „Ovidius”. Senatul instituţiei de învăţământ a decis reluarea procesului de alegeri, pentru mandatul 2020-2024, pe 24 iunie. Astfel, în perioada 19-23 iunie, cei 3 candidaţi deja avizaţi de Biroul Electoral Central, îşi pot prezenta programele manageriale.

În cursa pentru pentru funcţia de rector al Universităţii „Ovidius” s-au înscris conf. univ. dr. Dan Iliescu, prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc şi prof. univ. dr. Mamut Eden. Alegerile vor avea loc, în contextul în care mandatul actualului rector, prof. univ. dr. Sorin Rugină, a expirat, încă din data de 12 aprilie. În concluzie, candidaţilor nu le mai rămân decât patru zile, în intervalul menţionat, pentru a-şi convinge colegii din universitate că sunt cei mai buni. Alegerile vor avea loc în ziua de 24 iunie, între orele 8-20. Dacă rectorul nu va putea fi ales după primul tur de scrutin, va mai exista încă un tur, în data de 1 iulie.

În zilele stabilite pentru derularea procesului de vot se vor lua toate măsurile organizatorice care se impun pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

related posts

Leave a Comment