Home Economic Litoralul pentru toţi, de la 1 septembrie

Litoralul pentru toţi, de la 1 septembrie

by Crina Matei
0 comment

Toamna bate la uşă iar sezonul estival a intrat în linie dreaptă. Cel puţin calendaristic. În realitate însă plajele sunt la fel de aglomerate ca la început de iulie. Vremea este perfectă iar preţurile sunt mai mici acum, ceea ce face ca sfârşitul de august să se transforme în perioada ideală pentru vacanţă. Iar previziunile pentru septembrie sunt şi ele pozitive, ţinând cont de perioada prin care trecem.

Că a fost un sezon estival atipic a recunoscut- o toată lumea. Cu pierderi şi multe anulări la început de vară însă cu o lună august mult peste aşteptări. Sudul litoralului este acum la fel de ocupat ca în mijlocul lui iulie. La Venus spre exemplu şi preţurile sunt mai mici astfel că micile neplăceri sunt trecute uşor cu vederea de turişti.

Hotelierii au lansat şi ei oferte de nerefuzat iar briza mării şi aerosolii de care se pot bucura turiştii care vin în această perioadă la mare pare să îi convingă pe tot mai mulţi dintre ei să aleagă ca destinaţie de vacanţă litoralul românesc.

Şi la Costineşti, vara încă nu se dă dusă. Tineri dar şi familişti depotrivă se bucură din plin de vremea perfectă şi mai ales de tarifele cu mult mai mici decât în alte staţiuni.

În acest moment sudul litoralului se bucură de un grad de ocupare de peste 65 la sută. Iar scăderea nu va fi una foarte mare în septembrie ţinând cont de situaţia cu care ne confruntăm la nivel naţional.

Iar de la 1 septembrie pe lângă reducerile de tarife, începe şi programul litoralul pentru toţi care va veni cu pachete la preţuri pentru toate buzunarele.

related posts

Leave a Comment