Home Administrație publică Casa Căsătoriilor din Constanța intră în reparaţii!

Casa Căsătoriilor din Constanța intră în reparaţii!

by Crina Matei
0 comment

Clădirea de pe strada Mihai Eminescu, numărul 20, unde își unesc destinele constănțenii urmează să fie reabilitată. Primăria Constanța a lansat, la sfârșitul lunii iulie, un anunț de achiziție a lucrărilor de reparații curente și igienizare a imobilului. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 380.000 de lei, fără TVA, iar firmele interesate au putut să depună ofertele până pe 2 august.

Trei firme și-au manifestat interesul să realizeze lucrarea, administrația publică locală analizând dosarele depuse de acestea, în prezent.Firma câștigătoare va avea la dispoziția 65 de zile calendaristice, de la semnarea contractului de execuție, pentru realizarea lucrărilor. Concret, este vorba despre reparații la acoperiș, la terasa circulabilă, dar și la sala de așteptare, anticameră, la grupurile sanitare și la sala de oficiere.

Astfel, vor fi realizate reparații ale zonelor cu degradări minore și majore, vor fi vopsite ușile, vor fi înlocuite clanțele și șildurile la ușile de lemn, va fi dat cu var lavabil; în toalete vor fi demontate grupurile sanitare, vor fi refăcute instalații sanitare și înlocuite țevile deteriorate și caloriferele, vor fi instalate lavoare ceramice, alte uși și dozatoare de săpun și hârtie. Reparațiile realizate trebuie să aibă o garanție de minimum 24 de luni. Criterilul de atribuire al contractului va fi prețul cel mai mic.

Sursa: Primăria Constanţa  

related posts

Leave a Comment