Home Actualitate Tablete pentru elevii fără posibilităţi

Tablete pentru elevii fără posibilităţi

by Antonia Mocanu
0 comment

Până acum, cursurile pentru elevi s-au desfășurat în baza unei recomandări de la Ministerul Educației, însă din această săptămână şcoala online a devenit obligatorie. În acest sens, Asociaţia Dascălii Schimbării a întins o mână de ajutor elevilor care nu au acces la dispozitivele electronice necesare în buna desfăşurare a cursurilor online.

Prin Asociaţia Dascălii schimbării o noua serie de tablete a ajuns la elevii fără posibilităţi din patru localităţi constănţene. Iar faptele bune nu se opresc aici. Campania va continua iar membrii asociaţiei vor încerca în continuare să strângă fonduri pentru copiii ai căror părinţi nu au posibilitatea materială de a le achiziţiona un dispozitiv  cu care să se poată conecta la cursurile online.

Asociația Dascălii Schimbării din Constanța a demarat încă de la începutul lunii aprilie o campanie de strângere de fonduri, ”Better Together”, beneficiari fiind copii fără posibilități. Potrivit ascociației, peste 13.000 nu pot participa la cursurile ce au loc pe platforme online deoarece nu au tabletă, laptop sau desktop.

related posts

Leave a Comment