Home Actualitate Se modifică procedura de îmbarcare în autobuz

Se modifică procedura de îmbarcare în autobuz

by Antonia Mocanu
0 comment

Compania de transport public în comun din municipiul Constanța anunță  faptul că pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, începând de joi, 21 ianuarie se modifică procedura de îmbarcare în autobuz, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, astfel: accesul în mijlocul de transport în comun se face doar pe la ușa 1; coborârea din autobuz se va face pe la ușile 2 și 3.

Astfel, la oprirea în stație, se vor deschide ușile 2 și 3, pentru debarcarea pasagerilor. După închiderea celor două uși va fi deschisă ușa 1, pentru îmbarcarea pasagerilor.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție, dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

Amintim faptul că până la noile modificări se urca în mijlocul de transport în comun doar pe la ușa 1 și se cobora pe la ușa 3.

related posts

Leave a Comment