Home Actualitate Programul casieriilor RAJA de Sărbători

Programul casieriilor RAJA de Sărbători

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că, în perioada sărbătorilor Paște, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. În schimb, casieriile își vor suspenda programul de lucru.

În intervalul 22 – 25 aprilie 2022, casieriile companiei de apă și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.
Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum contul de client al companiei, virament bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point sau Westaco.
În perioada sărbătorilor de Paște, activitatea structurilor companiei de apă care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.
Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.
Începând de marți – 26 aprilie 2022, societatea își va relua programul normal de lucru.

related posts

Leave a Comment