Home Actualitate O nouă captură de pește, în județul Tulcea

O nouă captură de pește, în județul Tulcea

by Romanov Alex
0 comment

Peste 30 de kilograme de peşte fără documente justificative şi 240 metri plasă mono-filament descoperite de poliţiştii de frontieră tulceni. Totul, în urma unui control de rutină efectuat pe raza localității Sălcioara.

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat un cetăţean român în timp ce transporta cu ajutorul unui autoturism cantitatea de 34 kg de peşte proaspăt, pentru care nu deţinea documente justificative. Totodată, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost identificate şi 240 metri de plasă mono-filament.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au efectuat un control de rutină asupra unui autovehicul, pe raza localităţii Sălcioara, în care se aflau două persoane, în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ocazie cu care, în portbagaj, au descoperit cantitatea de 34,6 kg de peşte proaspăt, specia crap caras şi plătică, si mai multe plase mono-filament, pentru care persoanele nu au putut prezenta documente justificative.

În urma măsurătorilor efectuate s-a constatat faptul că plasele au o lungime totală de 240 metri.

Cele două persoane au declarat faptul că, fiind la pescuit, au descoperit pe malul lacului plasele în care se afla peştele şi au decis sa folosească peştele pentru consum propriu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea şi transportul de peşte, fără documente legale şi deţinere/utilizare plase mono-filament ” iar întreaga cantitate de peşte a fost confiscată şi predată unei societăţi de profil.

related posts

Leave a Comment