Home Actualitate Numeroase locuri de muncă, disponibile pe litoral

Numeroase locuri de muncă, disponibile pe litoral

by Romanov Alex
0 comment

Peste 32.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național, în evidențele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La Constanța, sunt disponibile, la ora actuală, 685  locuri de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui job.

Potrivit evidențelor ANOFM, în total, 32.046 locuri de muncă sunt vacante, în prezent, în România. Cele mai multe oferte sunt oferite pentru posturi precum: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, lucrător comercial sau muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet.

Pe litoral, potrivit evidențelor AJOFM Constanța, în această perioadă, cele mai multe locuri vacante sunt disponibile în domeniul turismului, dar și în construcții.

„Jumătate din oferta de locuri de muncă se adresează persoanelor cu calificare în domeniul turismului: cameristă, recepționer, barman, bucătar, ospătar, personal pentru spații hoteliere, îngrijire și curățenie, la care se adaugă oferta pentru persoanele cu studii și calificare în domeniul construcțiilor civile și navale.”, declară ADELINA VLAD, purt. de cuv. AJOFM Constanța

Pe lângă aceste oferte de angajare, cei interesați mai au la dispoziție oferta propusă de agenții economici la Bursa locurilor de muncă.

„O ofertă de aproximativ 400 locuri de muncă valabile pentru Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat de instituția noastră pe data de 20 mai, începând cu ora 9.00, la campusul Universității Ovidius, corpul B, în cadrul Universității de Medicină.”, completează ADELINA VLAD, purt. de cuv. AJOFM Constanța

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui job în perioada următoare, nu ezitați să participați la Bursa locurilor de muncă.

related posts

Leave a Comment