Home Actualitate Mini-stagiune estivală la Teatrul de Stat Constanța

Mini-stagiune estivală la Teatrul de Stat Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Începând din 6 august, pe tot parcursul acestei luni, Teatrul de Stat Constanța prezintă o mini-stagiune estivală care va cuprinde reprezentații la sediu, la Teatrul de Vară Soveja, turnee și participări la festivaluri importante, dar și două spectacole ale unor trupe de tineri actori și balerini constănțeni.

În ceea ce privește turneele, dar și spectacolele pe care le va desfășura echipa TSC menționăm spectacolul „Maria Tănase. O poveste” de Carmen Lidia Vidu, câștigătoarea din acest an a premiului UNITER pentru regie, care a fost invitat să deschidă stagiunea de vară a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, intitulată „Nopți de vară, sus, pe teatru”, în data de 11 august.

De asemenea, spectacolul „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, pentru care regizoarul Diana Mititelu, a câștigat anul acesta premiul UNITER pentru debut, a fost invitat la prestigiosul Festival Internațional de Teatru de la Sibiu, unde vor fi susținute două reprezentații în 23 august.

De asemenea, spectacolul „ZIUA Z” de Ionuț Sociu, regia Bobi Pricop, a fost invitat în secțiunea online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și va fi prezentat în data de 24 august, alături de spectacolul „8 TAȚI” de Tina Müller, regia Irisz Kovacs, a fost invitat la Festivalul ID FEST BACĂU 2021, ajuns la ediția cu numărul 22 și va avea o reprezentație în data de 25 august.

related posts

Leave a Comment