Home Actualitate Măsuri suplimentare de comunicare, la SCJU Constanța

Măsuri suplimentare de comunicare, la SCJU Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Măsuri suplimentare de comunicare cu familiile pacienților internați la Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a creat un program distinct de informare a familiilor pacienților internați în secția ATI.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și colectivul secției clinice Anestezie Terapie Intensivă vin în sprijinul familiilor pacienților internați în secția ATI prin crearea unui program distinct de oferire a informațiilor.

Astfel,  zilnic,  între orele 12.30-13.30, un medic din cadrul secției ATI se va afla pe holul principal al unității medicale, la intrarea vizitatorilor, în apropierea Biroului de Informații, unde va discuta cu aparținătorii desemnați ai pacienților internați în această secție.

Persoanele care se vor prezenta la spital pentru informații, vor purta în permanență mască de protecție, iar accesul pe holul unității se va realiza cu respectarea normelor de distanțare.

În continuare, pentru cei care nu se vor prezenta la spital, rămâne valabilă alternativa comunicării telefonice, după cum urmează:

PROGRAM PRELUARE APELURI

SECȚIE ATI NON COVID 

Telefon: 0241.66.22.22

Interval orar 13.30-14.30 și  20.00-21.00

ATI COVID (linie specială)

Telefon: 0736603824

Interval orar 10.00-13.00

related posts

Leave a Comment