Home Actualitate Jandarmii constănţeni, la datorie!

Jandarmii constănţeni, la datorie!

by Crina Matei
0 comment

În perioada 02 – 09 octombrie a.c., peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa. Au fost executate peste 130 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 548 sancţiuni contravenţionale, dintre care 403 avertismente scrise şi 128 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 37700 lei. Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19  în mijloacele de transport.

De asemenea, jandarmii grupării au constatat 15 fapte de natură penală, dintre care zece în mod independent şi cinci în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 19 făptuitori.

Au mai fost executate 10 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

Recomandări:

Vă rugăm să purtati masca in spatii inchise pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!

related posts

Leave a Comment