Home Actualitate În atenția navigatorilor

În atenția navigatorilor

by Florentina Lup
0 comment

Se apropie etapa a doua, în programul național de vaccinare voluntară împotriva Covid-19. Datele la nivel naţional se cumulează în funcție de societățile care activează în transportul maritim și fluvial.

Majoritatea navigatorilor, cu excepția celor care sunt angajați la cele câteva societăţi care au nave fluviale, nu sunt înregistraţi în sistemul național al angajaţilor (REVISAL). Nu există societăți românești care au nave maritime și navigatori angajați cu forme legale în România, deci aceștia nu figurează oficial ca angajați.

Pentru această categorie de personal navigant, Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a luat legatură cu Prefectura Constanţa, instituţia abilitată să centralizeze informațiile cu privire la numărul de vaccinări pentru etapa a II-a, şi s-a stabilit că Autoritatea Navală Română (ANR) va cere agențiilor autorizate numărul de navigatori din portofoliu, disponibili, care vor să se vaccineze în etapa a II-a. Navigatorii, membrii SLN, care nu se angajează prin intermediul agenţiilor de crewing, se pot adresa sindicatului pentru înscrierea în etapa a II-a de vaccinar

related posts

Leave a Comment