Home Actualitate Razii în municipiul Constanța

Razii în municipiul Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii constănțeni veghează zilele acestea asupra respectării măsurilor impuse de către Ordonanțele Militare intrate în vigoare în urmă cu câteva săptămâni. La nivelul județului Constanța, instituțiile abilitate de control fac zi de zi acțiuni de verificare a respectării regimului de izolare la domiciliu, carantină și nu numai.

La Constanța se fac controale zilnic. Inspectoratul Județean de Poliție, alături de jandarmii din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean și de Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” veghează zi de zi orașul de la malul mării în vederea respectării măsurilor intrate în vigoare în urma Ordonanțelor Militare date în ultimele săptămâni.

Astfel, la Constanța au fost aplicate 3.594 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de  peste 3 milioane de lei. Dintre acestea, 335 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de  aproximativ 700 de mii de lei, din care 259, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3.

De asemenea, pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, 997 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.M.J. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost agrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

Totodată se face apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte TOATE prevederile Ordonanțelor Militare emise, să evite ieșirile nejustificate din casă, să se rezume doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate.

related posts

Leave a Comment