Home Actualitate Demolări masive pe litoral

Demolări masive pe litoral

by Antonia Mocanu
0 comment

Primii clienți ai beach barurilor de pe Litoral au fost procurorii. Pe plajele din Constanța și Mamaia se fac pregătiri  pentru sezonul estival, iar autoritățile au început demolarea  construcțiilor ilegale. Toate vor fi luate la rând, iar dacă proprietarii nu și le dărâmă singuri, procurorii dispun demolarea în 72 de ore.

Unul dintre beach barurile care anul trecut dădea petreceri răsunătoare pe nisipul care a dat cele mai răsunatoare petreceri pe nisip a funcționat bine-mersi fără ca Apele Române să-i ceară socoteală proprietarului. A fost ultimul care a tras obloanele toamna trecută.

Pe 29 septembrie a găzduit ultima petrecere a sezonului estival. Zilele trecute conducerea Apelor Române a luat la bani mărunți toate construcțiile de pe plajă, și a întocmit o listă cu cele ilegale. Patru societăți comerciale au fost somate să dispară de pe plajă.

Patru proprietari de beach bar au fost somați să demoleze construcţiile în 72 de ore, dar n-au mişcat un pai. Drept care Apele Române au trimis echipele de muncitori cu utilaje grele.

Pe plaja constanțeană din Faleză Nord, sunt beach-baruri la fiecare pas, amenajate chiar în buza mării. Cei care le deţin vor fi verificaţi şi ei, nu va scăpa niciunul, iar cine nu a respectat legea, va ajunge în atenţia procurorilor.

related posts

Leave a Comment