Home Actualitate Cadet în flota NYK, din Japonia

Cadet în flota NYK, din Japonia

by Florentina Lup
0 comment

Universitatea Maritimă din Constanța organizează joi, 11 noiembrie, de la ora 11:45, evenimentul online ,,Cadet în flota NYK Japonia”.

Evenimentul este dedicat, în special, studenților din anul III, învățământ cu frecvență, de la facultățile de Navigație și Electromecanică (specializarea Electromecanică), pentru programul de cadeți punte și mașină.

Studenţii vor primi informații despre sesiunea de recrutare care se află, acum, în etapa de primire aplicații. Vor afla, de asemenea, ce teste de evaluare, preliminarii, se susțin și cum se desfășoara interviurile care urmează acestor teste

Detaliile despre recrutare şi programul de practică dezvoltat de NYK, vor fi oferite de Florin Urziceanu, reprezentantul în România al NYK  Shipmanagement, şi de instructorii de training cadeți – NYK Japonia, capt.Constantin Barbu şi c/e Marian Latiș.

Cei interesați de program, se pot înscrie până la data de 15 noiembrie 2021, prin completarea formularului de înscriere online, pe platforma eCampus UMC, la secțiunea Centru Testare și Consiliere/Consiliere Profesională și Promovare.

related posts

Leave a Comment