Home Actualitate Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Încă o autoutilitară, confiscată pentru transport și depozitare ilegală de deșeuri. Polițiștii locali constănțeni au depistat un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină mai mulți saci plini cu deșeuri provenite din construcții.

Bărbatul a fost prins în flagrant pe drumul de exploatare aflat în dreapta variantei către Ovidiu și a fost sancționat în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă de 10 000 lei și a rămas și fără autovehicul, care i-a fost confiscat de agenții din cadrul D.G.P.L. De asemenea, persoana în cauză a strans gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea inițială.

Reamintim că polițistii locali supraveghează zilnic zonele vizate pentru depozitări nelegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen, manifestând toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro .

related posts

Leave a Comment