Home Actualitate Al doilea caz de coronavirus, la Prefectura Constanța

Al doilea caz de coronavirus, la Prefectura Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

După ce la sfârșitul de săptămână anunțam faptul că și la Consiliul Județean Constanța a fost confirmat un caz de COVID-19, zilele acestea, Prefectura Constanța a anunțat faptul că  a fost confirmat un al doilea caz în instituție. În prezent aceasta este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, iar starea generală a angajatei prefecturii este bună.

La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea  angajatei prefecturii are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Totodată menționăm faptul că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie .

„Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul.”, a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU.

Prefectura Constanța menționează faptul că pe măsură ce vor fi înregistrate noi informații, instituția le va face publice. 

related posts

Leave a Comment