Home Actualitate Acțiune despre importanța sănătății oro-dentare la Căminul pentru persoane vârstnice

Acțiune despre importanța sănătății oro-dentare la Căminul pentru persoane vârstnice

by Antonia Mocanu
0 comment

Pentru că niciodată nu e prea târziu să înveți, seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice au aflat noțiuni importante despre sănătatea oro- dentară.

,,Este pentru prima dată când ne îndreptăm și spre persoanele vârstnice, de cele mai multe ori avem tendința să instruim copiii. Din discuțiile purtate astăzi, m-am decis să inițiez colaborarea dintre acest centru si Facultatea de Medicină Dentară, unde persoanele vârstnice ar putea să beneficieze de tratamente care să le crească evident calitatea vieții. Mulțumirile mele merg către colegele care m-au însoțit în această dimineață.”, a declarat organizatorul acestei campanii pentru sănătatea oro-dentară, dr. Ateș Casimceali.

La vizită au participat și reprezentanți ai unei companii farmaceutice, care au oferit seniorilor creme adezive pentru proteze, tablete de curățare a lucrărilor dentare, paste de dinți sau pliante informative.

Asigurarea de servicii de calitate rezidenților de la Căminul pentru persoane vârstnice este unul dintre obiectivele incluse în Strategia de Sănătate Publică a Municipiului Constanța 2022-2031, strategie adoptată de consilierii locali în luna martie a acestui an.

related posts

Leave a Comment