Home Actualitate A început etapa a două de vaccinare

A început etapa a două de vaccinare

by Antonia Mocanu
0 comment

Sute de constănțeni s-au vaccinat luni, în prima zi din faza a doua în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani precum și cele care suferă de boli cronice. S-au așezat la coadă și au înfruntat gerul cu speranța ca în scurt timp vor reveni la o viață normală. Nu au lipsit nici problemele. Unii pensionari s-au plâns fie de faptul că nu știu să acceseze platforma online fie că au fost trimis la o adresă greșită.

Mii de constănțeni au fost programați pentru vaccinarea anti-COVID la o adresă greșită din cauza unei erori tehnice. Oamenii au primit pe email adresa Spitalului Militar de pe Bulevardul Mamaia în loc să fie directionați către Spitalul ridicat de Armată pe stadionul Portul. Alții nu au nici cele mai mici cunoștințe de calculator, astfel că accesarea platformei este o adevarată corvoadă pentru ei.

Doar luni, 18 ianuarie au fost programați 480 de constănțeni la Spitalul Armatei de pe stadion. Vârstnicii stau în picioare în frig și unii nu reușesc să intre deloc, dacă nu figurează în tabelele de pe internet.

La nivelul județului Constanța funcționeză în acest moment opt centre de vaccinare dintr-un total de 18. Reprezentanții DSP au anunțat că în cel mai scurt timp vor fi deschise și celelalte centre însă până atunci se va suplimenta numărul de locuri pentru vaccinare în cele deja existente.  

related posts

Leave a Comment