Home Actualitate 165 de sancțiuni aplicate de polițiștii locali

165 de sancțiuni aplicate de polițiștii locali

by Antonia Mocanu
0 comment

În ultima săptămână, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Din nou, polițiștii locali au identificat persoane care au depozitat deșeuri necontrolat pe domeniul public al municipiului Constanța sau care nu și-au îngrijit proprietatea privată în mod corespunzător.

În zonele de case graficul de colectare  stabilit cu operatorul de salubritate nu a fost respectat întotdeauna. Constănțenii au scos deșeurile provenite din activități gospodărești în alte zile decât cele stabilite pentru colectarea gunoiului menajer.

De asemenea, au fost depistați cetățeni care au scos deșeurile menajere în alte tipuri de recipiente decât europubele ( saci, cutii sau bidoane).

Totodată, polițiștii locali au monitorizat locațiile în care sunt organizate șantiere, cu scopul prevenirii încălcării normelor privind gestionarea/transportul deșeurilor și luarea măsurilor legale în cazul murdăririi carsosabilul/ drumul public cu diferite materiale sau substanțe.

În consecință, polițiștii locali au aplicat 165 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.600 lei.

Facem apel la constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte care dăunează esteticii și curățeniei orașului sau care îngreunează desfășurarea normală a circulației pe drumurile publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

related posts

Leave a Comment