Home Editorii noștri îți recomandă Ultimul weekend în care puteți participa la„Dance Sea-mphony 2021”

Ultimul weekend în care puteți participa la„Dance Sea-mphony 2021”

by Romanov Alex
0 comment

„Dance Sea-mphony 2021”, un proiect cultural inedit, se apropie de final. Organizatorii îi așteaptă pe constănțeni și turiști și în zilele următoare la o experiență de neuitat.

Proiectul „Dance Sea-mphony 2021” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța. Bugetul total al proiectului este de 275.500 lei, reprezentând 250.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.500 lei – contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: Asociația Profesională a Salvamarilor.

Pe faleza Cazinoului din Constanța, de la ora 20.00, în zona grupului statuar „Pescarii”, constănțenii și turiștii vor avea parte de spectacole coregrafice de excepție, atât pe ritmuri clasice, de vals sau tango, cât și pe unele mai moderne, din care nu lipsesc, de pildă, Metallica sau Vangelis.

„Ne bucurăm mult că am adus bucurie constănțenilor și turiștilor care au venit în fiecare seară să ne vadă. Am remarcat că spectatorii sunt de toate vârstele, de la copiii care de-abia ce au învățat să meargă la bunicii lor. Dansul este un limbaj universal, care nu ține cont de vârstă, clasă social sau condiție financiară. Dansul ne unește, iar acesta cred că a fost și este principalul succes al proiectului nostru.”, a declarant Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

„Am văzut oameni care au venit multe seri la rând. Am văzut copii fericiți, care au spus că vor să facă dans când vor fi mari. În loc să stea în casă, în fața ecranelor, au venit aici, la malul mării, și au dansat alături de profesioniști. Ce poate fi mai frumos decât asta?”, a întrebat, retoric, Sebi Pătrunjei, responsabil PR al evenimentului.

Spectacolele pot fi urmărite până pe 29 august inclusiv, iar accesul spectatorilor la concerte este gratuit.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment