Home Actualitate Se închide temporar strada Nicolae Filimon

Se închide temporar strada Nicolae Filimon

by Crina Matei
0 comment

Se închide traficul rutier pe un tronson al străzii Nicolae Filimon din municipiul Constanța. Angajații care se ocupă de trama stradală desfășoară în aceste zile lucrările de asfaltare a străzii, după ce săptămâna trecută a fost reabilitat tronsonul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde.

Continuă lucrările edilitare în municipiul de la malul mării. Astfel, zilele acestea se va  închide traficul rutier pe un tronson al străzii Nicolae Filimon. Angajații administratorului drumului public continuă vineri, lucrările de asfaltare a străzii Nicolae Filimon, după ce săptămâna trecută a fost reabilitat tronsonul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde.

Pentru a nu fi îngreunat traficul rutier în timpul zilei, intervențiile se vor desfășura noaptea, în intervalul orar 19:00-05:00, iar circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe porțiunea cuprinsă între strada Verde și strada Eliberării.

În acest sens, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Totodată, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

related posts

Leave a Comment