Home Actualitate Dublu eveniment al industriei HoReCa, în premieră, pe litoral

Dublu eveniment al industriei HoReCa, în premieră, pe litoral

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni și turiști! Asociația Patronală RESTO Constanța anunță un dublu eveniment al industriei HoReCa, ce va avea loc pe 31 mai 2021.

“Marea redeschidere HORECA – LITORAL 2021”  și  “Cupa Marea Neagră în Artă Culinară” reprezintă practic un dublu eveniment de reunire a Industriei HORECA de pe litoral și din țară.  

Iată ce declară Corina Martin, președintele de onoare RESTO:

“RESTO Constanta organizează un prim mare eveniment dedicat industriei HoReCa de pe litoral, pentru reunirea tuturor forțelor din industria noastră, ca un semnal puternic de revenire a sectorului HoReCa din România și ca mesaj către milioane de român , pe care îi invităm pe litoral în România, în acest an! 

Operatorii privați de restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente, beach baruri, cluburi, plaje, hoteluri, agenții de turism și organizatori de evenimente, se vor reuni într-un eveniment în care vom putea interacționa cu autoritățile publice locale și guvernamentale, precum și cu furnizori, distribuitori, mass-media, parteneri și instituții. Vor fi prezenți și presedintii tuturor asociatiilor tip HoReCa din țară, care ne sunt parteneri în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România!

Astăzi au plecat deja invitatiile către primul ministru, miniștrii Mediului, Apelor și Pădurilor, Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Dezvoltării Regionale și Transporturilor, dar și către prefectul Constanței, primarii ce administrează stațiuni turistice pe litoral, președintele CJ Constanța, și instituțiile cu atribuții de control în domeniul HoReCa, respectiv DSP, DSV, DSVSA, ANPC, ITM, ANAF, ISU, IPJ, Apele Române etc.

De asemenea, în parteneriat cu Top Hospitality Romania, alături de Celli Romania și Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism derulăm și prima ediție a evenimentului “Cupa Marea Neagră în Arta Culinara 2021”, concurs culinar în care se vor întrece mai multe echipe de restaurante și maeștri bucătari de pe litoral.  Vă invităm alături de noi!“

related posts

Leave a Comment