Home Sănătate Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

by tomisnews
0 comment

Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, cu sprijinul Asociației „Dăruiește aripi”, Primăria Constanța anunță, marți, faptul că a amplasat în curtea unității medicale patru containere în care „medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe”.

Potrivit municipalității, containerele, sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Acestea dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.

„Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă… Oamenii aceștia sunt aici pentru noi.Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”, a transmis primarul Decebal Făgădău.

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra României și Constanței.

related posts

Leave a Comment