Home Editorii noștri îți recomandă Vacanță de neuitat, în stațiunea Neptun

Vacanță de neuitat, în stațiunea Neptun

by Romanov Alex
0 comment

Stațiunea Neptun câștigă teren în fața mult mai vestitelor Mamaia sau Vama Veche. Îndeosebi în rândul turiștilor care fug de agitația și tumultul acelor zone și caută un loc în care să se poată bucura de o vacanță în tihnă. Plajă curată, amenajată conform noilor standarde, ore de zumba, loc de joacă pentru copii, preparate savuroase din pește și fructe de mare și servicii ireproșabile. De toate acestea au parte cei care aleg să redescopere stațiunea Neptun.

Încă de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte, pe această plajă se dă tonul distracției în stațiunea Neptun. Este un concept destinat tuturor categoriilor de vârstă, iar cei care aleg să facă plajă aici au parte de o atmosferă cu adevărat estivală. Zilnic, instructorii de zumba îi provoacă pe turiști la o repriză zdravănă de dans.

Atmosfera este incendiară, ne distrăm maxim pe muzică latino, în special. Pentru noi, zumba este magie pură și o trăim intens, punem pasiune în ceea ce facem și eu zic că transmitem această stare și este wow., declară MIOARA ȘOIMA, instructor zumba

“Este foarte, foarte bine! Este al șaselea an în care venim aici. Pe plajă este foarte bine, animat, ne bucurăm să fim aici.”, spune o turistă

“Superb, este al șaselea an consecutiv când venim, e foarte bine, distracție, soare, profităm de toate, totul e super fain.”, completează un turist

În timp ce turiștii se bucură de fiecare clipă a vacanței, barmanii și ospătarii veghează atent pentru a le face toate poftele. Totodată, turiștii au parte și de alte surprize. Culinare, de această dată. Zilnic, maeștrii bucătari le propun celor prezenți un live cooking show de excepție.

Pentru că o vacanță pe litoralul românesc ar fi banală fără o experiență culinară desăvârșită, din meniu nu lipsesc preparatele din pește și fructe de mare.

“Aici avem scoici în sos de vin alb cu o rețetă dulce-acrișoară din legume și lămâie. Aici avem zargan, chefal, biban.”, declară LAURENȚIU FAUR, bucătar

Desigur, totul se desfășoară în condiții sporite de siguranță.

“Anul acesta, ne-am pregătit mai temeinic, cu mult simț de răspundere, am distanțat umbrelele, șezlongurile și mesele pentru siguranța atât a clienților, cât și a noastră.”, declară DANA NĂSTASE, manager terasă

În aceste condiții, nici nu e de mirare că stațiunea Neptun a reușit să revină și să conteze tot mai mult pe harta turistică a României.

related posts

Leave a Comment