Home Cultură Zilele Porților Deschise în mediul online

Zilele Porților Deschise în mediul online

by Antonia Mocanu
0 comment

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează, joi și vineri, zilele Porților Deschise în mediul virtual. Un eveniment atipic, dar care se aplică perioadei actuale în care ne află. Acesta își propune să-i familiarizeze pe elevi cu oferta educațională, iar în cadrul celor două zile, tinerii se vor putea conecta online, utilizând link-urile de acces indicate, de pe orice tip de device pe care îl dețin.

Astfel, vor putea interacționa live cu membrii conducerii univesității, cu coordonatorii programelor de studii de licență din facultăți, profesorii, studenții și absolvenții, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, care permite organizarea unor întâlniri online, într-un format de videoconferință.

În prima zi, cea de joi, începând cu ora 14, tinerii vor putea afla detalii generale despre universitate, în cadrul unei întâlniri online cu rectorul, președintele Senatului și prorectorii universității, iar de la ora 15, atât joi, cât și vineri,  viitorii studenți vor afla detalii despre cele 16 facultăți ale Univesității Ovidius.

related posts

Leave a Comment