Home Educaţie Consiliul Naţional al Elevilor premiază eforturile actorilor din educaţie

Consiliul Naţional al Elevilor premiază eforturile actorilor din educaţie

by Romanov Alex
0 comment

Consiliul Naţional al Elevilor organizează cea de-a V-a ediţie a Galei Elevului Reprezentant, eveniment ce se va desfăşura în data de 3 iunie 2022, având la baza conceptul intitulat „Back to school – Rebuilding education”, fiind subliniată astfel necesitatea implementării unor reforme mult aşteptate în învăţământul românesc, ca urmare a doi ani şcolari puternic afectaţi de pandemia de COVID-19.

Prin intermediul Galei Elevului Reprezentant, Consiliul Naţional al Elevilor va pune în valoare eforturile actorilor din educaţie care, zi de zi, luptă pentru a implementa schimbări de impact în comunităţile din care fac parte şi pentru a transforma climatul educaţional într-unul prietenos, adaptat nevoilor elevilor.

Astfel, oricine poate nominaliza, până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59, acel elev, acel profesor, acel părinte, acel grup de iniţiativă sau acea comunitate locală care, prin acţiunile sale, a contribuit la dezvoltarea climatului educaţional la nivel local, judeţean sau chiar naţional. Nominalizările pot fi înregistrate accesând website-ul special creat pentru Gala elevului reprezentant: https://gala.consiliulelevilor.ro/nominalizeaza/. Categoriile în cadrul cărora se pot face nominalizări sunt: „Elev implicat în comunitate”, „Profesor de 10”, „Părinte – agent al schimbării” „Comunităţi locale prietene ale educaţiei” şi „Iniţiative de succes în educaţie”.

„Chiar dacă, la nivel naţional, reformele se lasă de multe ori aşteptate, la nivelul fiecărei comunităţi există persoane care, zi de zi, luptă pentru a duce schimbări de impact în comunitatea din care fac parte. Dacă şi tu cunoşti iniţiative care trebuie să se facă auzite şi care pot reprezenta exemple de bune practici, nu ezita să ni le prezinţi! Completează formularele de nominalizare din cadrul Galei Elevului Reprezentant!”, a declarat Robert Avram, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.

sursa foto: gala.consiliulelevilor.ro

related posts

Leave a Comment