Home Editorii noștri îți recomandă “Sunscreen Film & Arts Festival”, un eveniment unic, la Constanța

“Sunscreen Film & Arts Festival”, un eveniment unic, la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Proiecții în aer liber, cine-concerte, muzică de calitate și invitați de seamă. Constanța se pregătește să găzduiască Sunscreen Festival, un eveniment unic în România. Astfel, în perioada 8-11 septembrie, constănțenii și turiștii vor avea ocazia să asiste la un veritabil maraton cinematografic.

“Sunscreen Film & Arts Festival”, după numele său întreg, este un eveniment creat de echipa care a organizat în ultimii 21 de ani, Festivalul Internațional de Film Transilvania.

„Am venit să rămânem și sper ca din brand-ul acesta, Sunscreen să-l creștem și să devină o tradiție aici la Constanța. Acum 21 de ani, la TIFF am avut aceeași ambiție, să începem cu pași mici, dar am reușit în timp să dezvoltăm un festival care, în momentul de față, este printre cele mai bune din Europa.”, declară TUDOR GIURGIU, președinte festival Sunscreen

“Sunscreen” înseamnă peste 30 de filme, cine-concerte, proiecții și ateliere pentru copii și părinți, experiențe cine-culinare și VR Cinema. Iar surprizele nu se opresc aici.

Evenimentele culturale se vor desfășura între 8 și 11 septembrie în Piața Ovidiu, Teatrul de Vară Soveja, pe o cunoscută plajă din Constanța, în Sala Jean Constantin și Sala Studio a Teatrului de Stat.

related posts

Leave a Comment