Home Editorii noștri îți recomandă Staţiunile de pe litoralul Mării Negre în topul vacanţelor 2021

Staţiunile de pe litoralul Mării Negre în topul vacanţelor 2021

by Crina Matei
0 comment

Impactul pozitiv al campaniei de vaccinare se reflectă şi asupra rezervărilor de vacanţe pe litoralul românesc, în condiţiile în care de la începutul lunii ianuarie 2021 peste 14.000 de români au achiziţionat deja pachete turistice în staţiunile autohtone de la Marea Neagră, ceea ce reprezintă o dublare faţă de luna noiembrie 2020, relevă datele portalului Litoralulromanesc.ro

Staţiunile Mamaia – care este în continuare cea mai populară destinaţie de vară pe litoralul românesc – şi Eforie Nord sunt în topul celor care vor să ăşi petreacă un sejur la Marea Neagră. Preţul mediu al unui pachet turistic achiziţionat în această perioadă a fost de aproximativ 2.700 lei. Dar au fost şi români dispuşi să aloce bugete mai mari pentru vacanţa la Marea Neagră, rezervarea cea mai scumpă făcută în luna ianuarie fiind pentru un sejur de 13 nopţi, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele, care a costat peste 16.500 lei. Printre cele mai solicitate unităţi de cazare rămân cele care oferă servicii all inclusive şi cele care pun la dispoziţie facilităţi pentru familiile cu copii. 

Reprezentanţii Litoralulromanesc.ro se aşteaptă în vară la o revenire a turiştilor în destinaţie, în condiţiile în care în sezonul estival precedent s-a înregistrat o scădere cu 20% a românilor care şi-au făcut vacanţele la Marea Neagră, ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Sursa: Litoralulromanesc.ro

related posts

Leave a Comment