Home Editorii noștri îți recomandă START VOT pentru lucrările înscrise în concursul Apa este viață! Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători!

START VOT pentru lucrările înscrise în concursul Apa este viață! Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători!

by PĂUN IONELIA
0 comment

Mulțumim tuturor participanților pentru lucrările pline de talent și de inspirație pe care le-au înscris în concursul de pictură și desen Apa este viață, respectând tema Importanța apei în viața noastră.

Începând de astăzi – 07 martie 2022, spunem START VOT! Anunțați-vă rudele, prietenii, cunoscuții să dea like lucrării voastre în galeria online dedicată concursului, de pe pagina de facebook RAJA S.A. sau accesând link-urile tinyurl.com/fwcrhmnf pentru categoria 7-11 ani și tinyurl.com/2wxuaf39 pentru categoria 12-16 ani.

Desenele/picturile cu cel mai mare număr de like-uri primite până la data de 20 martie 2022 – ora 24.00, vor fi desemnate câștigătoare.

Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători: pentru locurile I, II, III și mențiuni (tabletă, eBook Reader, smartwatch și vouchere la librăria Cărturești) pentru fiecare grupă de vârstă.

SUCCES TUTUROR PARTICIPANȚILOR!

related posts

Leave a Comment