Home Editorii noștri îți recomandă Spitalul CF Constanţa, în reabilitare

Spitalul CF Constanţa, în reabilitare

by Crina Matei
0 comment

Spitalul CF Constanţa a început anul 2022 cu un proces de reparații pentru toate instalațiile clădirilor, asta după ce, luna trecută, a avut lucrări de șantier pentru instalațiile electrice. În prezent, a subliniat directorul instituției, dr. Iuliana Botezatu, muncitorii se apucă de reparat și modernizat spațiile, pentru care au fonduri alocate de la Ministerul Transporturilor, asta pe lângă veniturile proprii, toate necesare amplului proces de modernizare al instituției.

La ora actuală, unitatea sanitară poate asigura susţinerea pacienţilor în paturi ultramoderne, monitoare, ventilatoare, tot ce înseamnă terapie de ATI, infuzomate, injectomate. În acest sens, dispune de 15 paturi, deci o secţie complet utilată, la standarde moderne, cu ajutorul sistemului de achiziţii centralizat al Ministerului Transporturilor. Mai mult decât atât, săptămâna aceasta vor primi o sponsorizare care constă în achiziția a cinci aparate de dializă, aduse din Austria. 

În plus, începând cu data de 31 ianuarie 2022, laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic CF Constanta va lucra RT-PCR pentru Sars-Cov-2 – tulpinile Delta și Omicron.

related posts

Leave a Comment