Home Editorii noștri îți recomandă Și tu poți ajuta Ucraina! La Pavilionul Expozițional, produsele alimentare sunt cele mai căutate

Și tu poți ajuta Ucraina! La Pavilionul Expozițional, produsele alimentare sunt cele mai căutate

by PĂUN IONELIA
0 comment

Constănțenii continuă să fie solidari cu cetățenii ucraineni. Tone de produse au fost colectate la Pavilionul Expozițional, însă nevoile sunt pe măsură. Vă rugăm ca donațiile pe care le faceți să fie cât mai adaptate la ceea ce oamenii din zonele afectate de război au cu adevărat nevoie.

Sunt necesare alimente perisabile, fructe și legume proaspete, produse alimentare gata de consum, produse pentru copii și bebeluși sau produse de igienă. Cei care doresc să facă donații sunt așteptați zilnic la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08:00-20:00.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Reamintim faptul că persoanele fizice care găzduiesc cetățeni străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, beneficiază de decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea.

Cererile se depun la punctul de lucru al Serviciului sprijin comunitar și evenimente sociale situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (Clubul pensionarilor), în intervalul orar 08:00 – 16:00, de luni până joi și 08:00 – 14:00 – vineri.

Informații suplimentare se pot pot obține la numărul de telefon 0341448530.

related posts

Leave a Comment