Home Editorii noștri îți recomandă REDUCERI începând cu 17 ianuarie la biletele de avion pe ruta Constanţa – Istanbul!!!

REDUCERI începând cu 17 ianuarie la biletele de avion pe ruta Constanţa – Istanbul!!!

by Crina Matei
0 comment

Vrei să descoperi Turcia sau îţi doreşti un city break în Istanbul? Nimic mai simplu. Începând cu 17 ianuarie, Turkish Airlines vine cu promoţii imbatabile la biletul de avion Constanţa- Istanbul.

Cu numai 109 euro poţi să îţi cumperi un bilet de avion cu date de călătorie în perioada 24 ianuarie – 7 iunie 2022. Cea mai bună variantă la vremea rece de afară este să îți faci planuri de vacanţă pe meleagurile însorite ale Turciei!

Țărmuri albastre, staţiuni luxoase și orașe pline de culoare, le găsești pe toate doar la un bilet de avion distanță!  

Oferta este valabilă între 17 – 27 ianuarie 2022, pentru toate zborurile cu date de călătorie între 24 ianuarie – 7 iunie 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines.

Şi nu uita. Poţi să zbori de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu oriunde în lume şi asta pentru că Turkish Airlines operează zboruri de pe aeroportul situat la numai 20 de minute de Constanţa. Din confortul casei tale, direct în confortul oferit de avioanele Turkish Airlines.

related posts

Leave a Comment