Home Actualitate Proiect de anvergură pentru Constanța, propus de Pro România

Proiect de anvergură pentru Constanța, propus de Pro România

by Crina Matei
0 comment

Zona gării din Constanța s-ar putea transforma radical, iar aici ar putea prinde contur un Nod Internodal Autogară – Gară – Aeroport. NIAGA, mai pe scurt, este proiectul de anvergură pe care îl propune Mircea Dobre, candidatul PRO România la Primăria Constanța.

Mircea Dobre consideră că orașul de la malul mării are nevoie urgentă de o reconfigurare a întregii zone de la Gară. Iar un astfel de proiect este realizabil și cât se poate de eficient, atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști.

MIRCEA DOBRE, candidatul PRO România la Primăria Constanța : „ Pe o suprafață totală de peste 24.000 mp ducem tot ce înseamnă această infrastructură de transport în subsol. Și o să avem patru chestiuni importante în acest subsol: stație de taxi, CT Bus, avem transport în afara județului Constanța și avem transport în interiorul județului Constanța. „

Tot în cadrul conferinței săptămânale organizate de PRO România Constanța, candidatul partidului pentru Consiliul Județean Constanța, Răzvan Filipescu, a ținut să scoată în evidență trei probleme esențiale cu care se confruntă județul, la ora actuală, în domenii precum sănătate, educație și agricultură.

RĂZVAN FILIPESCU, candidatul PRO România la preşedinţia CJ Constanța : „ Județul Constanța a pierdut foarte multe oportunități de finanțare, atât pentru Spitalul Județean, cât și pentru dotările spitalelor orășenești și a centrelor de permanență. Mă așteptam să văd o preocupare la nivelul educației, un subiect care ne preocupă pe toți. Cât de pregătite sunt școlile din punct de vedere al dotărilor sanitare pentru primirea copiilor? A treia problemă, pentru că nu s-a rezolvat nimic, este cea care privește agricultura la nivelul județului Constanța și a Dobrogei. Singurul demers care a avut loc a fost cel de transmitere a declarațiilor la nivelul APIA pentru primirea despăgubirilor.”

În consecință, Răzvan Filipescu a făcut un apel către autoritățile locale de a susține măcar în ultimul ceas agricultura din Dobrogea.

related posts

Leave a Comment