Home Editorii noștri îți recomandă Prima ediție a Concursului Național de Pictură „Lucian Grigorescu” – Peisajul în arta contemporană

Prima ediție a Concursului Național de Pictură „Lucian Grigorescu” – Peisajul în arta contemporană

by PĂUN IONELIA
0 comment

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizează în perioada 4-24 mai 2022, prima ediție a Concursului Național de Pictură „Lucian Grigorescu”.  

Concursul Național de Pictură „Lucian Grigorescu”, vine în întâmpinarea cursanților talentați, fiind o competiție, ce are ca scop motivarea celor pasionați de pictură, artă ce joacă un rol extrem de important în dezvoltarea intelectuală dar și culturală a celor mari dar și a celor mici. 

Concursul este deschis cursanților Școlilor populare de arte și meserii din țară și Centrelor culturale județene.

Tema primei ediții este intitulată: „PEISAJUL ÎN ARTA CONTEMPORANĂ” Lucrările vor fi expuse la Muzeul de Artă Constanța.

Deschiderea expoziției va avea loc în data de 4 mai, începând cu ora 12:00 și poate fi vizitată până pe 24 mai 2022. Coordonatorul și inițiatorul Concursului, este Dr. Florentin Sîrbu, profesor de arte vizuale în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”

related posts

Leave a Comment