Home Actualitate ,,Parada personajelor on-line”, concurs organizat de Consiliul Judeţean Tulcea

,,Parada personajelor on-line”, concurs organizat de Consiliul Judeţean Tulcea

by Florentina Lup
0 comment

1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, va fi marcată şi în acest an la Tulcea, cu respectarea reglementărilor în vigoare. Astfel, micuţii tulceni sunt invitaţi să trimită desene în care înfăţişează personajele lor preferate şi să intre într-o tradiţională paradă, de data aceasta în spaţiul on-line:

,,Dragi copii, dragi părinţi, vă invităm să fiţi şi în acest an alături de noi pentru a sărbători, împreună, dar în siguranţă, Ziua Internaţională a Copilului. De data aceasta, în mediul virtual. Regulile distanţării sociale ne impun adaptarea programului cu care v-am obişnuit deja pentru prima zi a verii, astfel că tradiţionala paradă a personajelor de poveste organizată anual în Piaţa Civică se mută, acum, în spaţiul virtual.”, a spus Horia Teodorescu, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea.

Copiii de toate vârstele sunt invitaţi să trimită, până pe data de 25 mai, pe adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro şi costel.constantinescu@cjtulcea.ro, sau direct către pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Tulcea, desenele lor pe tema ,,Parada personajelor on-line”. Fie că este vorba despre Mickey Mouse, Elsa, Şopi, Pluşica, Fulger McQueen, micii ponei sau oricine altcineva, copiii vor trebui să arate, cu talent şi imaginaţie, care sunt personajele lor preferate. Micii artişti vor fi răsplătiţi cu premii atractive!

Concursul se desfăşoară în perioada 20-25 mai 2020. La concurs pot participa numai copii de pe raza judeţului Tulcea. Pentru identificarea corectă a tuturor participanţilor, pozele trebuie însoţite de numele complet al copilului participant şi de date de contact ale unuia dintre părinţi / tutori legali (aceste informaţii nu vor fi făcute publice pe site-urile de socializare).

Desenele vor fi postate pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Tulcea. Premiile vor fi ridicate de la sediul Consiliului Judeţean, în urma programării telefonice, astfel încât să fie respectate regulile distanţării sociale.

related posts

Leave a Comment