Home Actualitate OSS FIGHTERS 5. Emoție, luptă, performanță.

OSS FIGHTERS 5. Emoție, luptă, performanță.

by Antonia Mocanu
0 comment

Ajunsă la cea de a 5-a ediție, organizatorii OSS Fighters 5  vă invită la conferința de presă, premergătoare galei, ce va avea loc în data de 03 februarie 2020, începând cu ora 13:00 la Hotel Rin din București.

La conferință vor participa organizatorii acestui eveniment Marius Gheorghe ( presedinte Club Sportiv OSS FIGHTERS), Lucian Tudose ( vicepresedinte Club Sportiv OSS FIGHTERS), Eduard Irimia ( partener OSS FIGHTERS), Drăgan George ( co-organizator al galelor OSS FIGHTERS, președinte Asociatia Tomis Antidrog Constanța), Alex Filip ( cunoscut publicului ca cel mai bun sportiv constănțean, intrat în topul celor mai spectaculose KO, reprezentant al Clubului Sportiv Shark Gym Constanța, acum în calitate de promotor al evenimentului). Totodată sunt așteptați sportivi, arbitrii și oameni apropiați acestui fenomen, dar și publicul larg care dorește să participe.

Atracția principiala  a OSS FIGHTERS 5 va fi o piramidă la categoria grea, unde vor lupta 8 sportivi de top. Nivelul tehnic al acestei piramide poate concura cu orice promoție de top din lume și aduce în ring nume mari din lumea kickboxing-ului, cum ar fi, Fabio Kwasi, Giannis Stoforidis, dar și pe Cristian Ristea care a disputat până în prezent meciuri la cel mai înalt nivel și va reprezenta cu mândrie România.

În cadrul evenimentului veți putea urmări și 5 superfight-uri având în prim-plan pe campionul mondial Amansio Paraschiv, Stefan Orza,  Alexandru Radnev, Alexe Claudiu și Adrian Maxim.

Românii au ocazia să vadă o Gală pe reguli K1 așa cum nu s-a mai văzut de peste 8 ani de zile. Vineri, 7 Noiembrie la Sala Polivalentă din București, promoția OSS Fighters în parteneriat cu Superkombat, aduce o piramidă internațională de grei, cu sportivi din 8 țări, unde premiile totale vor fi de 35.000 de euro ți superfighturi internaționale cu sportivi de top din România și adversari de categoria A.

Evenimentul vine într-un moment în care fanii la nivel internațional își doresc să vadă în ring cei mai buni sportivi din generația nouă așa cum, în trecut, Marile Piramide încantau milioane de fani la nivel global. Gala va avea loc la Sala Polivalentă din Bucuresti cu începere de la ora 19.00, prețul biletelor începând de la 50 de ron, vândute prin intermediul rețelei Eventim.ro .

Președintele  OSS FIGHTERS, Marius Gheorghe  a acceptat ideea de a veni cu un fightcard internațional pe formatul început de K1 în Japonia și continuat de Superkombat în Europa, ultima mare piramida având loc în anul 2011 în România, iar cel mai mare eveniment din circuitul K1 a avut ultima oară  loc în anul 2010 la Romexpo, ambele evenimente  fiind organizate de promotorul Eduard Irimia. Matchmakingul piramidei a fost asigurat de Alex Filip care, în această gală, pe lângă prezența lui ca și sportiv este și implicat în calitate de organizator alături de Lucian Tudose și George Drăgan.

„Mi-am dorit să aduc o piramidă de grei cu premii importante așa cum nu s-a mai făcut de ani de zile, continuăm seria de evenimente de top în care avem și sprijinul Președintelui Superkombat, Eduard Irimia”.

Irimia vine cu experiența sa alături de OSS Fighters în dorința de a sprijini  un circuit românesc la standarde internaționale care să genereze interes și să descopere eroi așa cum a făcut-o de-a lungul carierei de 15 ani, începand cu Galele Local Kombat până la promoția internatională Superkombat.

„Am acceptat anul trecut să fiu alături de promoția OSS FIGHTERS pentru că am găsit aici o echipă dinamică ce dorește să accepte idei din experiența acumulată în timp și de asemenea să dezvolte fenomenul început în urmă cu 15 ani. În prezent sunt implicat mai mult în producții cinematografice la nivel internațional. La gala de vineri îmi doresc să aduc ca invitați actorii și echipa de producători. Vă garantez ca această gală de este un exemplu de producție internațională așa cum vedeam în urmă cu ani de zile la tv. Recomand celor care vor să fie martori la un spectacol de producție combinat cu meciuri de top să vină la Sala Polivalentă pe 7 februarie”.

Așadar, nu ratați Gala OSS FIGHTERS 5, de la București, deoarece meciurile, dar și atmosfera vor fi cu adevărat incendiare.

related posts

Leave a Comment