Home Actualitate Măsuri sporite la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Măsuri sporite la Căminul pentru Persoane Vârstnice

by Crina Matei
0 comment

În contextul situației actuale și Căminul pentru Persoane Vârstnice respectă cu strictețe măsurile în vigoare. Tocmai de aceea, pentru a preveni răspândirea cu noul coronavirus spațiile în care locuiesc seniorii, dar și curtea căminului sunt dezinfectate periodic, cu o substanță ce distruge virusurile și bacteriile, avizată de Ministerul Sănătății.

Continuă acțiunile de dezinfecție la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Spațiile în care locuiesc seniorii, dar și curtea căminului sunt dezinfectate periodic, cu o substanță ce distruge virusurile și bacteriile, avizată de Ministerul Sănătății.

În cadrul măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, la Căminul pentru Persoane Vârstnice au fost montate,  încă de la începutul lunii martie,  mai multe lămpi bactericide utilizate pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor din încăperi. Pardoselile sunt spălate zilnic cu soluții speciale, iar pentru igiena mâinilor, seniorii au la dispoziție și dispensere cu dezinfectanți.

Pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19, s-au luat măsuri suplimentare de siguranță încă de pe data de 11 martie. Astfel, accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost restricționat total, iar seniorilor cazați aici nu li se permite ieșirea din curte.

related posts

Leave a Comment