Home Editorii noștri îți recomandă „Mai…pe apă”, spectacol pe Lacul Tăbăcărie! Se dă startul Regatei ambarcațiunilor de agrement

„Mai…pe apă”, spectacol pe Lacul Tăbăcărie! Se dă startul Regatei ambarcațiunilor de agrement

by PĂUN IONELIA
0 comment

Spectacol pe Lacul Tăbăcărie. În acest weekend se dă startul Regatei ambarcațiunilor de competiție și agrement fără motor 

Pasionații de sporturi nautice au ocazia de a-și demonstra abilitățile duminică, 1 mai, în cadrul unui eveniment care va transforma Lacul Tăbăcărie într-o „mare” de adrenalină.

„Mai…pe apă” dă tonul distracției în acest sezon estival. Deschiderea evenimentului va avea loc începând cu ora 10:00. De la ora 11:00, cei prezenți se pot bucura de parada ambarcațiunilor și pot testa noile echipamente.

Startul competiției se va da la ora 12:30 și va include probele sportive: kaiac, canoe, SUP(Stand Up Paddling) și canotcă. Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului. Festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 15:00. 

Evenimentul este organizat de Școala de Înot „Gheorghe Oancea”, Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și cu sprijinul Catena și Decathlon.

related posts

Leave a Comment