Home Actualitate Lucrări de modernizare, în Constanța

Lucrări de modernizare, în Constanța

by Crina Matei
0 comment

Se extind lucrările de modernizare a carosabilului în cartierele Constanței. Municipalitatea, prin echipele administratorului drumului public reabilitează în aceste zile carosabilul pe strada Olteniei și I.G.Duca. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Primăria Municipiului Constanța continuă să reabiliteze infrastructura rutieră din zonele rezidențiale. Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile în centrul orașului. Pe strada Olteniei, s-au realizat lucrări de frezare a carosabilului. Stratul de asfalt deteriorat a fost decopertat pentru a fi recondiționat. Lucrări similare se vor desfășura și pe strada Anghel Saligny și pe strada I.G. Duca.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

related posts

Leave a Comment