Home Editorii noștri îți recomandă Jandarmii, la datorie și în acest weekend! Care sunt evenimentele la care vor fi prezenți

Jandarmii, la datorie și în acest weekend! Care sunt evenimentele la care vor fi prezenți

by PĂUN IONELIA
0 comment

În perioada 19 – 21 august, jandarmii Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfășurării unor evenimente cultural artistice ce se vor desfășura la nivelul județului Constanța, și nu numai. 

Astfel, pentru asigurarea desfășurări în condiții de siguranță a evenimentelor, jandamii vor fi prezenți în următoarele locații: în Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia, pe timpul defășurării „Festivalul C Major”; în localitatea Vama Veche, pe timpul defășurării „Sunset Festival”; în centrul civic din Cernavodă, pe timpul defășurării „Zilele Orașului Cernavodă”; în localitatea Enisala, alături de colegii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea, pe timpul defășurării „Enisala – unitate la cetate”. De asemenea, în zilele de 20 și 21 august, vom fi împreună cu reprezentanții A.R.B.D.D. (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe plajele sălbatice Corbu și Vadu. 

În acelaşi timp, jandarmii grupării vor acționa și pentru menținerea liniștii și ordinii publice în sistem integrat alături de colegii din poliție sau în patrule independente pe plajele Corbu și Vadu, în municipiul Constanța, stațiunile Năvodari, Mamaia, Costinești, Neptun, Venus, Jupiter, Olimp, Cap Aurora și Vama Veche – 2 Mai.

Totodată, vă informăm că în data de 22 august, vom fi la Stadionul „Central” din cadrul complexului Academia Hagi, pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanța și F.C. Voluntari care va începe la ora 19.30. 

Pentru evitarea oricăror probleme, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări: Nu vă lăsați copiii nesupravegheați. Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime. Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele. Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi/ poliție sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112” .

related posts

Leave a Comment