Home Editorii noștri îți recomandă Jandarmii constănţeni, la datorie

Jandarmii constănţeni, la datorie

by Crina Matei
0 comment

În perioada 13-20 noiembrie a.c., peste 140 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în Constanţa, Ovidiu. Au fost executate peste 200 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 759 sancţiuni contravenţionale, dintre care 651 avertismente scrise şi 108 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 28100 lei. Majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări, pieţe şi supermarketuri,), dar şi în mijloacele de transport(trenuri şi autobuzele CT Bus).

Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

De asemenea, aproximativ 30 de jandarmi constănţeni vin în sprijinul colegilor din IJJ şi IPJ Ialomiţa, la Slobozia (carantinarea zonală), în filtrele instituite la intrările / ieşirile din municipiu, în vederea prevenirii şi combaterea virusului Sars Cov2 .

Au fost constatate patru fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi cinci făptuitori.

Recomandări: Vă rugăm să purtaţi masca în spaţiul public pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstraţi distanţarea socială şi evitaţi aglomeraţiile; Respectaţi regulile de igienă, precum şi toate recomandările şi măsurile adoptate de autorităţi pentru a vă proteja! Informaţi-vă doar din surse oficiale!

Sursa: GMJ Tomis Constanta

related posts

Leave a Comment