Home Actualitate Ilie Cobzariu este candidatul PMP pentru Primăria orașul Ovidiu

Ilie Cobzariu este candidatul PMP pentru Primăria orașul Ovidiu

by Crina Matei
0 comment

Partidul Mișcarea Populară Constanța garantează la Ovidiu cu experiența unui #profesionist!

Ilie Cobzariu are 58 de ani, este administratorul unei companii private și, după 1990, a lucrat în mai multe companii cu capital majoritar privat, firmele respective fiind întotdeauna numai pe profit.

Cobzariu nu a mai fost implicat până acum în politică.

„Nu am făcut parte din niciun partid politic și nu am cochetat cu politica până în prezent. Consider că a venit momentul în care să mă implic și să aduc schimbarea mult dorită. Experiența din locurile în care am lucrat va aduce un suflu nou în administrația locală a orașului Ovidiu”, a declarat Ilie Cobzariu.

Candidatul PMP la Primăria Ovidiu se angajează să modernizeze administrația locală.

„ Voi opri risipa banului public, voi publica TOATE contractele și facturile administrației și vom digitaliza complet administrația locală. De asemenea, ne-am propus ca, la Ovidiu, să acordăm atenție prioritară sistemelor de sănătate și educație. Nu în ultimul rând, voi fi ambasadorul inițiativei private și, ca primar al Orașului Ovidiu, promit că vom încuraja investițiile private!”, declară Ilie Cobzariu.

În plus, Cobzariu îşi mai propune reevaluarea aparatului administrativ al Primăriei Ovidiu, salarizarea personalului în funcţie de activitate fiecăruia şi acordarea unor bonusuri financiare funcţie de performanţele salariaţilor.

related posts

Leave a Comment