Home Cultură “Hamlet”, în online

“Hamlet”, în online

by Crina Matei
0 comment

Continuă seria spectacolelor propuse de Festivalul de teatru online “Seri de Teatru la Pontul Euxin”. Marți seară, pe pagina de youtube a Facultății de Arte din cadrul Universității “Ovidius”, constănțenii au putut urmări reprezentația elevilor de la Colegiul Național de Arte “Regina Maria”.

Celebrul spectacol“Hamlet”, de această dată în interpretarea elevilor de la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța s-a bucurat de un veritabil succes chiar și în mediul online.

Festivalul de teatru online “Seri de Teatru la Pontul Euxin” a continuat cu o producție a trupei de teatru „Paradigme” a elevilor de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

Realizat în anul 2018, spectacolul are în distribuție elevi cu vârste între 16 și 18 ani, membrii ai trupei de teatru “Paradigme”. După studiul inițiatic parcurs timp de șase luni, în doar 10 zile s-a produs nașterea spectacolului.

Acest spectacol este o călătorie spre descoperirea sinelui. Este un exercițiu care îndeamnă publicul să participe la o introspectie sinceră asupra propriului eu, ajungând la manifestări emoționale puternice.

Trupa de teatru „Paradigme” a elevilor de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța a obținut pentru spectacolul „Hamlet” după William Shakespeare „Premiul Special al Juriului” la Olimpiada Națională de Arta Actorului Constanța 2018 și „Premiul pentru cea mai bună trupă de teatru”, la Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța secțiunea Seathre High School Contest 2019.

related posts

Leave a Comment