Home Editorii noștri îți recomandă Grecii din Constanța, apel la umanitate! Aceștia dau startul campaniei caritabile „De Paște dăruiește bucurie”

Grecii din Constanța, apel la umanitate! Aceștia dau startul campaniei caritabile „De Paște dăruiește bucurie”

by PĂUN IONELIA
0 comment

Comunitatea Elenă Elpis Constanța anunță că a început strângerea de fonduri pentru acțiunea caritabilă de Florii „De Paște dăruiește bucurie”, care se va desfășura în data de 16 aprilie.

„În cadrul aceste acțiuni vor fi ajutate familii din localitățile Lumina și Săcele, familii cu grave probleme de sănătate sau financiare pentru a simți alături de noi fericirea sărbătorilor pascale. Donațiile in sume de bani se pot face în contul RO54BSEA0030000000334369 deschis la banca Credit Agricole sucursala Constanța precum și la sediul Comunității Elene Elpis din strada Aristide Karatzali 16 (teatrul de păpuși).”, spune Anton Antoniadis, președintele comunității.

De asemenea, tot la sediul Comunității se pot aduce alimente neperisabile și haine (noi) ce vor fi donate celor aflați în nevoi.

„Cine dorește să participe la distribuirea ajutoarelor în data de 16 aprilie este cu mare bucurie așteptat alături de noi. Detaliile despre ora plecării le vom face în timp util pe paginile noastre inclusiv cea de Facebook.”, a adăugat acesta.

related posts

Leave a Comment