Home Actualitate Gala OSS Fighters 5 „Gentleman’ s Tournament“, eveniment de talie mondială, în București

Gala OSS Fighters 5 „Gentleman’ s Tournament“, eveniment de talie mondială, în București

by Antonia Mocanu
0 comment

Gală de prestigiu în capitală, la începutul lunii februarie. OSS Fighters Constanța, aduce la Sala Polivalentă din București o gală de kickboxing la nivel mondial.

7 februarie este data în care greii sportului de contact își dau întâlnire pentru a-și disputa supremația.

Gala de la București, intitulată sugestiv „Gentleman’ s Tournament“ aduce împreună sportivi ce vor lupta pentru câștigarea titlului, dar și antrenori de legendă, precum Mike Passenier și  Ivan Hyppolite. OSS Fighters organizează la acest eveniment un număr de cinci super fight-uri în care, printre alții, vor lupta campionii mondiali  precum Amansio Paraschiv, Alexandru Radnev Mohamed El Mir și Adrian Maxim, însă atracția principială va fi o piramidă la categoria grea, unde vor lupta opt luptători de top.

Nivelul tehnic al acestei piramide poate concura cu orice promoție de top din lume și aduce la start nume mari din lumea kickboxingului cum ar fi Clyde Brunswijk , Fabio Kwasi, Gioannis Stoforidis, dar și pe Cristian Ristea, un adevărat campion în luptele de contact.

„Pentru Gala OSS Fighters 5 de la București vom avea cea mai tare brigadă de arbitri ce a luat parte la o gală de kickboxing din România!  Printre ei se numără Atsushi Onari, dar și Gérard Scemama, împreună cu cel mai bun arbitru român Cezar Gheorghe. Deoarece promoția Oss Fighters vine din Constanța, nu puteam să nu remarcam evoluția impecabilă a arbitrului constănțean Amamut Senol, iar acesta este cel care completează echipa de arbitri de nivel internațional! Dorim ca această Gală să fie la cel mai înalt nivel tehnic din toate punctele de vedere”, a  menționat  reprezentantul OSS Fighters.

Presa internațională duce mai departe pe culmile lumii Gala OSS Fighters 5, deoarece evenimentul este deja cunoscut în țări precum Olanda, Grecia, România și Austria.

related posts

Leave a Comment