Home Editorii noștri îți recomandă Efectele benefice ale OZONOTERAPIEI

Efectele benefice ale OZONOTERAPIEI

by Crina Matei
0 comment

Clinica Fiziozone, clinica de recuperare medicală din Constanţa specializată în recuperarea afecţiunilor reumatismale, ortopedice şi neurologice, precum şi a tulburarilor de echilibru, a realizat în premieră, în România, integrarea terapiei cu oxigen -ozon , adică a ozonoterapiei, în programele de recuperare. 

Ozonoterapia este o terapie în care două substanţe din natură, oxigenul şi ozonul, deloc străine corpului nostru  pentru că molecule de ozon se produc şi în corpul nostru în anumite condiţii, produc efecte terapeutice absolut remarcabile: cresc oxigenarea ţesuturilor, regularizează sistemul imunitar şi înlătură radicalii liberi de oxigen, nocivi, din organism.

Ozonoterapia are efecte adverse minime ( corect administrată) , mult mai reduse decât în cazul terapiilor medicamentoase clasice. În plus, efectul ei de combatere a durerii şi inflamaţiei, de relaxare musculară şi de stimulare a proceselor de regenerare a organismului fac ca eficienţa programelor de recuperare în care este folosită să fie mult mai bună. Aşadar, ozonoterapia în recuperarea medicală reprezintă o abordare nouă, îndrăzneaţă şi eficientă a pacientului cu deficite funcţională în clinica Fiziozone, care ne-a ajutat de-a lungul anilor să obţinem rezultate deosebite.

related posts

Leave a Comment