Home Editorii noștri îți recomandă Căpitanul Andrei Pavel Vizitiu a revenit din misiune internaţională, la IJJ Constanţa

Căpitanul Andrei Pavel Vizitiu a revenit din misiune internaţională, la IJJ Constanţa

by Crina Matei
0 comment

De puţin timp întors dintr-o misiune internaţională, căpitan Andrei Pavel Vizitiu, a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Acesta a participat timp de doi ani la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia, misiune care are ca scop, vegherea respectării Acordului în Şase Puncte, încheiat ca urmare a conflictului armat din Georgia.

Căpitanul Andrei Pavel Vizitiu, născut la porţile Deltei Dunării, municipiul Tulcea, în anul 1990, după exemplul tatălui său, tot ofiţer, a urmat cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma jandarmi, în perioada 2009 – 2012, iar, în anul 2012, a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, având funcţia de comandant de pluton în cadrul Detaşamentului Mobil.

În prezent, acesta ocupă funcţia de comandant al Detaşamentului Mobil al IJJ Constanţa.

„De mulţi ani prezenţa militarilor români în misiuni internaţionale nu mai reprezintă o noutate. Este o realitate aproape cotidiană să ştim că undeva dincolo de hotarele României avem români aflaţi în slujba semenilor. În îndeplinirea angajamentelor sale cu parteneri externi, România a dispus prezenţa militarilor noştri, în numeroase situaţii, în diverse locuri de pe glob. În cadrul acestui efort al României, Jandarmeria Română a avut şi ea, spunem noi un rol important, fapt confirmat de numeroasele prezenţe un zone de conflict, dar şi de modul profesionist în care au fost executate misiunile încredinţate, realitate evidenţiată de partenerii internaţionali”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

related posts

Leave a Comment