Home Actualitate Cadouri pentru persoanele vârstnice

Cadouri pentru persoanele vârstnice

by Crina Matei
0 comment

Pentru a le face sărbătorile pascale mai frumoase persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județul Constanța, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi produse alimentare specifice sărbătorilor Pascale, astfel prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile bătrânilor bucuria Sfintelor Sărbători Pascale.

Emoție și bucurie. Prin aceste două cuvinte se caracterizează gestul pe care reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat îl fac în prag de sărbători.

Pentru a le face sărbătorile pascale mai frumoase persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județul Constanța, reprezentantele OFSD  oferă produse alimentare specifice sărbătorilor Pascale: ouă roșii, carne de miel, cozonaci, pască, fructe, băuturi racoritoare.

De un strop de bucurie vor avea parte persoanele vârstnice de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Constanța, dar și Centrele de Îngrijire și Asistență din Poarta Albă, Negru Vodă și Techirghiol.

Astfel prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile bătrânilor bucuria Sfintelor Sărbători Pascale.

related posts

Leave a Comment