Home Actualitate Aplicație SMART pentru autobuze la Constanța

Aplicație SMART pentru autobuze la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Aplicație SMART pentru  planificarea călătoriilor cu autobuzul! Compania  de transport în comun din Constanța a lansat aplicația CT BUS, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucțiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată stație de autobuz până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinație.

Aplicația este concepută pentru a face transportul public ușor de utilizat, atât în municipiul Constanța cât și în stațiunea Mamaia și oferă toate informațiile necesare pentru a ajunge la destinația propusă:

Mai mult, prin intermediul aplicației poți verifica timpului de așteptare în stație pentru linia aleasă; poți vizualiza ruta sau poziția reală a autobuzului ce urmează să sosească în stație.

Aplicația oferă posibilitatea identificării tuturor stațiilor din imediata apropiere printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație.  Aveți de asemenea posibilitatea salvării locațiilor în secțiunea ,,Favorite’’ dar și a achiziționării biletelor de transport public prin SMS;

Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.

Sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment